Audio en video opnemen en editen / Pc systemen  voor Home Studio

Website: Artiesten/Bands

Naast het filmen/montage, ben ik nu ook begonnen met het maken van websites voor artiesten. Of de onderhoud hiervan……

Nieuwe webshop gemaakt en is online gegaan op 02-02-2023.
Op de website anderdebruin.com vindt je leuke muziek cadeaus voor: Thuis, in de Studio, Home-studio. Overal voor een gezellige muzikale omgeving

 

Voor een Artiest ga ik een Domeinnaam en hosting bestellen. De website in WordPress wordt door iemand anders gemaakt. Ik ga daarna de website onderhouden in het updaten van de theme, plugins en nieuwe WordPress versies. Ook de telefonische support van de mail en hosting wordt door mij gedaan. Ieder jaar wordt er een onderhoudt contract factuur gestuurd. Tot het opzeggen hiervan.

 

Er komt een nieuwe website van de artiesten Iwan en Rebekka. De website wordt in WordPress door iemand anders gemaakt. Wanneer de website klaar is onderhoud ik het updaten van de theme, plugins en nieuwe WordPress versies. Ook de telefonische support van de mail en hosting wordt door mij gedaan.

 

Voor een klant ga ik een film inkorten en en vervolgens wanneer de film is in gekort wordt er een MP4 van gemaakt. Zo is het mogelijk om het MP4 op een USB schijf/stick te zetten of in een cloud omgeving. En kun je deze bekijken op bv. je televisie mits die daar geschikt voor is.

 

Voor een klant ga ik een begrafenis monteren. het is met eigen camera opgenomen. Er is ook door de kerk een dienst opgenomen met eigen camera's. De beelden worden aangeleverd en ik ga het naar wens monteren. Daarna wordt het op USB in MP4 gezet maar ook op DVD.

 

Een nieuw en volgend project is Charro van Elvis Presley.
Michel Luiten heeft het als coversong gzezongen en nu komt er een video clip van. De opnamens zijn inmiddels gemaakt in de duinen van Noordwijk op 16 oktober 2021. Hierbij plyback Michel tijdens het filmen en de song wordt onder de film gezet. Denice en het paard rover spelen de hoofdrol die in de buurt van Michel, wat een mooi rustig beeld laat zien.

Denice Charro

© 2021 Studio Ando Productie

Webdesign en onderhoud door André de Bruin